Blog

Hieronder staan de posts van de afgelopen dagen, kijk vooral even terug wat je nog niet gedaan hebt! 

Dat was hem dan. Weer een hele periode elke dag een blog geschreven en geplaatst. Bedankt voor het kijken. Uiteindelijk heb ik gemiddeld zo'n 80 gezinnen per dag kunnen helpen met mijn blogs. Graag gedaan en nogmaals bedankt! Voor nu nog één keer de leukste weekendactiviteiten op een rij. Heel veel plezier maandag, lekker weer in je eigen klas!

Het is zo ver! De laatste dag thuisonderwijs. Misschien vind je het wel een beetje spannend om weer terug naar school te gaan, misschien heb je er heel veel zin in. In allebei de gevallen hier nog een paar leuke activiteiten om op deze laatste dag thuisonderwijs te doen. Veel plezier!

Het weekend staat weer voor de deur. Vandaag en morgen nog even werken aan je schooltaken, maar vergeet ook niet op dit blog te kijken om gave activiteiten te vinden. Veel plezier vandaag!

Het hoge woord is eruit, de scholen gaan weer open! Dat betekent dat dit blog ook weer gaat stoppen. Helaas, maar dit blog staat nog wel even online, dus de ideeën zijn wel terug te vinden. Nu weer een overzicht van de leukste activiteiten tot nu toe. Veel plezier!

Wat fijn dat je weer op mijn blog kijkt! We hebben goed nieuws gekregen, want de scholen gaan 8 februari weer open. Ik ben heel benieuwd naar de voorwaarden, maar het lijkt erop dat de scholen open gaan. Voor nu dan ook een week de allerleukste activiteiten die in de tweede lockdown op mijn blog hebben gestaan. Lees je mee?...

Een hele fijne maandag gewenst! Morgen hebben we weer een persconferentie en dan horen we of de scholen weer open mogen. Ik ben heel benieuwd! Maar voor nu, nog even wat leuke activiteiten waar je de dag mee door komt.

De laatste dag voor het weekend. Tijd voor allemaal toffe activiteiten om zelf of samen te doen. Heel veel plezier vandaag!